Kennismaken

Perspectief7 is gevestigd in Hoogeveen.

Maak kennis met Ineke

“Ik wil mensen coachen bij het hervinden van eigen kracht en mogelijkheden”

Ineke Wind

Mijn naam is Ineke Wind (1965), ik ben getrouwd met Ronald, moeder van  2 volwassen dochters en oma.

Relaties blijven mij fascineren in hun dynamiek
Ieder mens zoekt in zijn leven naar manieren om van betekenis te zijn, maar ook om gezien te worden en gekend te zijn. Blokkades daarin brengen mensen vaak bij een hulpverlener. Ik ga graag met mensen in gesprek om te zoeken naar hernieuwde verbondenheid met zichzelf en belangrijke personen in hun leven.

Mijn passie is om mensen te ontmoeten zoals ze werkelijk zijn.
Mensen zien in hun kracht én in hun kwetsbaarheid. Hen te helpen groeien naar meer vrijheid in wie ze zijn binnen de verbondenheid van hun relaties.

Perspectief vanuit christen-zijn

Ik geloof dat ik er kan en mag zijn omdat God zegt: IK ben er!
En dat geldt precies zo voor de ander.
Dit is de basis van waaruit ik leef en werk.

Nadat mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening was afgerond heb ik bij verschillende organisaties gewerkt o.a. bij Promens-Care als woonbegeleider en als gezinscoach bij het Leger des Heils, op dit moment ben ik naast mijn werk bij Perspectief7 werkzaam als Maatschappelijk Werker bij Stichting Welzijnswerk. 

Om mij verder te ontwikkelen heb ik een 2-jarige cursus  Contextueel Pastoraat bij Koinonia gedaan. In 2014 heb ik de  opleiding voor Contextueel hulpverlener bij Leren over Leven succesvol afgerond. Ik werd geboeid door de dynamiek, interacties en communicatie in relaties, gezinnen en de wisselwerking van een individu met zijn omgeving. Samen met Harriët heb ik  de cursus voor Emotionally Focused Therapy (EFT) en de Houd me vast training, gericht op versterking en herstel van relaties, gevolgd.

Mijn opleidingen en mijn jarenlange ervaring binnen de hulpverlening hebben  in 2015 mij doen besluiten om samen met Harriët Perspectief7 te starten om zo anderen van dienst te zijn.

Mijn werkwijze is laagdrempelig, persoonlijk, toegewijd, deskundig betrokken en op maat. Voornaamste uitgangspunt hierin is empathie, begrip, respect en wederzijds vertrouwen. Door de gesprekken heen loop ik een stukje mee op je levensweg en wil ik samen met je kijken naar het verleden, heden en vooral naar jouw toekomst!

Kwaliteit
De kwaliteit van de hulpverlening vind ik belangrijk en investeer daarom in bijscholing, supervisie en intervisie. Om de kwaliteit te borgen heb ik mij geregistreerd en gecertificeerd bij de NVPA – de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten en het RBCZ – Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Heb je vragen? Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

Bel of mail gerust of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Je bent van harte welkom!

BTW nummer: NL 001956934B54

KVK nummer 63984385