Aanbod

Loop je vast in het leven, je relaties of in andere zaken en wil je graag:

Meer grip op jezelf krijgen, krachtiger in het leven staan en investeren in je relaties?

Samen onderweg

Bij Perspectief7 luister ik naar jouw verhaal, staan we hierbij stil en gaan we aan de slag met de klachten en problemen waar jij in het dagelijks leven last van hebt en waar jij aan wilt werken. Tijdens gesprekken in vertrouwelijke sfeer gaan we samen op zoek naar nieuwe inzichten, herstel- en groeimogelijkheden.

Elk individueel traject wordt afgestemd op jouw specifieke hulpvraag en de doelen die je wilt bereiken. We gaan op een gelijkwaardige manier samen aan de slag en zoeken naar wat bij jou past en wat jou helpt.

Individuele begeleiding

Ieder mens doet tijdens zijn leven verschillende ervaringen op waardoor je je eigen unieke levensverhaal ontwikkeld. In jouw leven maak je momenten mee die jou versterken. Er kunnen ook situaties zijn die jou uit je evenwicht halen

Relatiebegeleiding

Stabiele en liefdevolle relaties zijn enorm belangrijk in ons leven. Toch is het bewaren van de liefdevolle verbinding tijdens de ups en downs van het leven- niet vanzelfsprekend. Geen enkele relatie ‘vanzelf’ goed.

Methodieken

Als basismethode gebruik ik bij Perpectief7 de contextuele benadering. Deze benadering heeft oog voor de context waarin iemand leeft en werkt aan herstel van (zelf)vertrouwen, verwerking van pijn, verlies en teleurstelling in het leven

Basismethode

Mijn basismethode is de contextuele hulpverlening. Deze benadering werkt aan herstel van (zelf)vertrouwen, verwerking van pijn, verlies en teleurstelling in het leven. Je wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te ontdekken in verbinding met jezelf en met de ander. Uitgangspunt bij de begeleiding is het hervinden van je eigen kracht en mogelijkheden. Meer informatie over de contextuele benadering, aanvullende werkwijzen en mogelijkheden die wij bieden kun je vinden onder methodieken.